Credit pentru nevoi personale

Creditul pentru nevoi personale este una din cele mai bune soluții de finanțare existente pe piața financiar-bancară din România. Este un produs flexibil şi modern iar pentru obţinerea lui nu este necesară precizarea destinaţiei.

Perioadă
12 - 60 luni

Valoare
3500 - 15000 Lei

Grad maxim de îndatorare
40%

Venit minim
900 Lei

Garanții
Fără

Informații utile

Creditul pentru nevoi personale sau de consum, este un produs flexibil şi modern iar pentru obţinerea lui nu este necesară precizarea destinaţiei. Acest tip de credit este adresat persoanelor fizice care au vârsta cuprinsă între 18 şi 75 ani (vârsta maximă la sfarşitul perioadei de creditare).

Creditul pentru nevoi personale este una din cele mai bune soluții de finanțare existente pe piața financiar-bancară din România. Fiecare instituție bancară sau non-bancară impune o anumită limită de finanțare privind creditele negarantate. Această limită de finanțare este concepută ținând cont de parametrii de risc și în mod special de posibilitățile financiare și de nevoile viitorului debitor.

În urma analizei privind veniturile și cheltuielile, consultanții GFS Loans îți vor detalia creditele de nevoi personale la care te califici, de unde poți obține cea mai mare sumă de bani și cea mai buna dobândă.

Condiții

• Trebuie să ai un venit de minimum 900 lei/lună
Vechime de minimum 3 luni la actualul loc de muncă
• Vârstă: minimum 18 ani - maximum 70 de ani

unsplash-image
logo-otpbank
logo-raiffeisen
logo-brd
logo-firstbank
logo-bancatransilvania